DFL Transport pl

лого компании DFL Transport
Местоположение: ul. Mała 18/10A, 25-012 Kielce
Телефон: +48 690 085 500
Сайт компании: dfl-transport.com
Соцсети: facebook logo
E-mail: [email protected]

Отзывы (5)

  • User logoДМИТРО 

    Dobra firma i dobra praca, biuro okey.


    Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

    pl Kielce  IP:83.13.206.29

    4 месяца назад Ответить
    • User logo DFL Group  

      Dziękujemy za opinię. Staramy się być coraz lepsi :)


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
  • User logoPiotr 

    Nie wypłacają wypłat, firma pada, nawet pieniędzy na paliwo nie maja czy oplaty drogowe..

    6 месяцев назад Ответить
    • User logo Mr K  

      juz wyszli z dołka


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
    • User logo wentworth miller  

      nie prawda


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
    • User logo DFL Group  

      Dziękujemy za opinię. Fakt mieli my chwilowe problemy w płynnością, ale to już za nami i teraz działamy z pełnym zaangażowaniem we współpracy z naszym klientem DHL Freight.


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
  • User logoalbert 

    Dziekuje za wyczerpujace opinie o firmie . A chciałem sie tam zatrudnić ,ale mi przeszło . Dzieki za info .

    1 год назад Ответить
    • User logo DFL Group  

      Mimo wszystko proszę się do nas odezwać lub poczytać opinie na innych portalach o naszej firmie. Nie jesteśmy tacy źli jak nas tu malują :)


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
  • User logoKierowca 

    To jest firma nie dla Polaka, nawet dla normalnego zawodowego kierowcy z UA i BY to nie jest normalną firmą. Firma cały czas wypożycza niezawodowych kierowców z EASY Logistic w mieście Poznań i ci kierowcy uszkadzają ich nowe samochody. Przez to, że ci kierowcy mają zero doświadczenia, jak na mnie to jest krajność, którą musi ta firma robić z tego powodu, że z DFL zwalnia się duża ilość zawodowych kierowców. Główna przyczyna jest taka: DFL cały czas okrada kierowców i po wykonaniu mniejszego przelewu, niż musi być na konta kierowców w biurze przez dwa tygodnie nikt nie odbiera połączenia od tego obkradzonego kierowcy. I tak cały czas, aż kierowca się zwolni. W inspekcji pracy na DFL Transport jest nie jedna skarga i nawet są pozewy sądowe. Nie ma takiwgo wynagrodzenia 10-11 tysięcy. DFL płaci podstawę 2060 zł i dniówkę 50-55 8364; maksymalnie. I z tej sumy przez cały miesiąc kradzie pieniądze u kierowców. W biurze normalnych ludzi jest maksymalnie 20% pozostali wymyślili sobie, że siedzą obok boga, a sami są bardzo drobnymi ludźmi, dla których kierowca to rab, a niw człowiek. Ominajcie tą firmę dziesiątą drogą, jeśli nie chcecie przez cały czas się denerwować

    1 год назад Ответить
    • User logo wentworth miller  

      Tak bylo rok temu, teraz juz jest normalnie i dobrze. Pracuje juz dlugo i polecam.


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
    • User logo DFL Group  

      Panie Kierowco. Dziękujemy za opinię. N ie możemy się z nią zgodzić. Prawda zawsze jest po środku. My robimy wszystko co w naszej mocy, by nasi pracownicy byli zadowoleni z pracy, a jednocześnie abyśmy my spełniali oczekiwania naszego klienta DHL Freight. Dziękujemy za pracę i zaangażowanie.


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
  • User logoОрест 

    Фірма - лайно. Персонал - непрофесійний, тому що всіх, хто товаришує з мізками, Моніка звільнила. Моніка - особа, яка чує тільки СЕБЕ. Диспозитори(не всі), технічний і "директор" по АЗС - люди, які працюють не там де мали б і взагалі займаються не своєю роботою. З/п постійно затримують. Колектив водіїв - в основному раби і сраколизи. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

    2 года назад Ответить
    • User logo wentworth miller  

      Stare dzieje, ludzie sie zmienili i jest dobrze.


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить
    • User logo DFL Group  

      Panie Orest. Pracował Pan u nas długo. Dziękujemy za pracę i zaangażowanie.


      Внимание! Отзыв мог быть оставлен сотрудником офиса или по его просьбе!

      pl Warsaw  IP:83.24.195.47

      1 неделю назад Ответить

Поделитесь с друзьями:

Информация!
Комментарии типа "Фирма гавно!" публиковаться не будут!
Негативные и позитивные комменты должны быть обоснованы.
Публиковать персональные данные запрещено!
Оскорблять и унижать кого-либо запрещено!
Ответственность: ЧИТАТЬ

Оставить отзыв

Оставить отзыв может только зарегестированный пользователь!

Girteka Logistics

Простой, быстрый и недежный способ перевести деньги домой
europeanunionua ge kz kg uz

Girteka Logistics

Račių 1, Vilnius, Литва LT-03154 lt

AGMAZ

Pobiednik Mały 20 32-125 Pobiednik Mały pl

digital tachograph

Как правильно описать нарушение РТО на распечатке тахографа